Professioneel filmen en analyseren van wedstrijden voor top- en amateursport en bedrijfsprocessen

 

Wat doen wij

FILMEN   |   ANALYSEREN   |   VERBETEREN


Vink Video Analysis biedt de mogelijkheid voor coaches en teams op alle niveaus om de prestatie te verbeteren door middel van filmen en analyseren van wedstrijden en/of trainingen.


FILMEN


De Vink Video Mast stelt ons in staat om te filmen op alle plaatsen en met een hoogte van 9,5 meter geeft het een optimale weergave van de wedstrijd. De beelden zijn perfect voor analyse doeleinden.
De mast is mobiel en kan gebruikt worden op alle plaatsen rond het speelveld. Het filmen van een wedstrijd wordt altijd in overleg met de opdrachtgever besproken. Filmen van het totale team, een linie of een speler behoort tot de mogelijkheden. Beelden vanuit meerdere posities gefilmd bijvoorbeeld vanaf de zijlijn en vanachter de doelen behoort tot de mogelijkheid. Beelden vanaf meerdere posities gefilmd geven een nog duidelijker analyse voor de coaches en het team.
De beelden zijn direct na de wedstrijd beschikbaar. De beelden worden op een door U aangeleverde externe harddisk of geheugenstick geplaatst. Ook bestaat de mogelijkheid om de beelden via internet te versturen of op het YouTube kanaal te plaatsen zodat via een link de beelden bekeken kunnen worden. U hebt volledige eigendomsrechten over de beelden.

ANALYSEREN


Performance analyse met behulp van video analyse software is één van de belangrijkste instrumenten waarover de moderne sport coach kan beschikken. Het wordt gebruikt door professionele coaches en teams in elke tak van sport. Door het gebruik maken van beelden kan er een gerichte video feedback worden gegeven.
Het coderen van een wedstrijd kan live met een tablet uitgevoerd worden. Direct na de wedstrijd kan de codering en de beelden onder elkaar worden gezet zodat alle wedstrijdmomenten snel te vinden zijn. 
Als U niet de tijd of de vaardigheid hebt om de analyse zelf uit te voeren bestaat de mogelijkheid om dit samen met U te doen. Wij beschikken over video analyse software waar een goede analyse mee gemaakt kan worden. Van de door U gekozen wedstrijdmomenten kunnen wij een perfecte video analyse maken. 

VERBETEREN


De beelden kunt U gebruiken tijdens de teambespreking en voor trainingen en daar dan ook één of meerdere trainingen op uit kunt zetten.